Saturday, April 4, 2009

Persahabatan


Apakah seorang kawan?
Seseorang Yang...Menerima anda sebagai anda,Meyakini "anda",Panggilan-panggilan anda hanya untuk mengatakan "Hai",Tidak berputus asa terhadap anda,

Membayangkan keseluruhan itu anda (juga bahagian belum siap),Memaafkan anda mempertikaikan,

Memberi tanpa syarat,Membantu anda,Mengilhami anda menjadi terbaik anda boleh,Sungguh gembira untuk bersama anda,Menyimpan anda menutup sebenar
nya,Suka anda untuk yang anda,

Membuat satu pertentangan pendapat dalam hidup anda,Tidak pernah menimbangkan,Menawarkan sokongan,Memilih anda naik,


Menenangkan anda takut,Meningkatkan roh-roh anda,Kata barang yang cantik tentang anda,Memberitahu anda


Apakah Persahabatan?

Persahabatan adalah satu mendalam, hubungan santai!Rakan-rakan berkaitan.

Ia adalah satu penggabungan hubungan yang mendalam amanah, sokongan, komunikasi, kesetiaan, pemahaman, empati, dan kemesraan. Aspek bagi hidup yang semua kami mengidam.

Menjadi dapat untuk diamanahkan dan rileks dengan kawan anda adalah sebahagian besar persahabatan.

Ingat apabila anda adalah muda dan pergi dengan seorang kawan untuk neneknya untuk hujung minggu. Menyeronokkan ia tetapi bila anda mendapat rumah, rumah adalah bagus. Rasa saudara adalah "Saya selesa. Saya boleh beristirahat kini."

Itu adalah apa satu persahabatan seharusnya.Anda keluar
Rakan-rakan Toksik- Persahabatan Toksik
Apabila Luka Sahabat Handai Dan Persahabatan Harm

Termasuk dalam satu persahabatan buka pintu untuk cedera dan merosakkan; satu orang kawan berbahaya atau satu persahabatan toksik boleh satu daripada hubungan paling kuat hidup cubaan-cubaan buang yang keruh ambil yang jernih. Rakan-rakan toksik sering datang kembali menghantui anda untuk sekian lama.

Terdapat sembilan jenis utama rakan-rakan toksik--orang yang persahabatan siapa menyakitkan anda akhirnya. Mengetahui kategori-kategori membantu sahabat handai toksik anda mengelak mereka. Malangnya, walaupun, menjadi rakan-rakan adalah berisiko dan di sana tidak ada satu jaminan anda tidak akan disakiti oleh satu orang kawan toksik.

Pengguna Seperti Satu Toksik Kawan:
Seorang ini hanya mempunyai rakan-rakan selagi dia / dia boleh menggunakan mereka bagi sesetengah tujuan atau gol dia / dia mempunyai. Seorang ini mungkin paling berbahaya rakan-rakan toksik.

Pengkhianat Seperti Satu Toksik Kawan:
Tiada menyakitkan lebih daripada satu kawan siapa mengkhianati anda. Pengkhianat adalah benar-benar satu orang kawan toksik

Keanehan Kawalan Seperti Satu Toksik Kawan:
Keanehan kawalan adalah seorang kawan selagi dia / dia berada dalam kawalan. Keanehan kawalan sering kelihatan akan membantu anda. Sampah begitu bantuan atau waktu rehat begitu kawalan dan mengetahui persahabatan toksik apa benar-benar bererti.

Hakim Itu Seperti Satu Toksik Kawan:
Pernah judgmental, pernah kritikal, kawan ini boleh menghakis harga diri anda. Hakim itu adalah satu orang yang menjumpai bersalah. Anda boleh jarang sekali melakukan sesuatu benar-benar betul dengan kawan yang toksik

Pemecah Janji Seperti Satu Toksik Kawan:
Seorang ini jarang sekali boleh apa dia kata dia akan melakukan. Jika anda mempunyai satu tarikh, kawan toksik anda adalah sering satu tidak muncul. Satu jeneral kekurangan ketergantungan membuat seorang ini satu orang kawan toksik.

Gosip Seperti Satu Toksik Kawan:
Gosip akan akhirnya mengkhianati amanah anda dan menjadi satu orang kawan toksik. Gosip-gosip adalah mudah untuk melihat jadi berhati-hati persahabatan anda dengan mereka.

Orang Kedekut Kerana Satu Orang Kawan Toksik:
Rakyat kedekut tidak boleh memikirkan anda sebagai mereka adalah terlalu sibuk memikirkan diri mereka. Mereka membuat toksik rakan-rakan.

Pesaing Seperti Satu Toksik Kawan:
Pesaing adalah sentiasa melihat menjadi "setapak ke hadapan." Walaupun daya saing beberapa adalah normal dalam persahabatan, terlalu banyak persaingan membuat satu orang kawan toksik.

Sekali lagi, tidak boleh sentiasa mengelak satu orang kawan toksik. Tetapi sering akan memberi amaran awal adalah menjadi forearmed.

Tidak Berlemak Seperti Satu Toksik Kawan:
Tidak berlemak adalah satu orang kawan sangat miskin siapa berpaut dan boleh jadi di anak tangga depan pintu anda setiap hari. Dia / dia biasanya mahu semua bagi masa anda dan kedengkian sering memasuki gambar dalam persahabatan ini.

No comments:

Post a Comment